Рецепт Куряча грудка по-французьки з фото з кроків

Copyright © 2010-2017 Що Приготувати.ру прості рецепти з фото, Росія, Москва. Всі матеріали сайту служать тільки для ознайомлення сайт не призначений ні для чого, крім як для ознайомлення. Копіювання будь-яких матеріалів сайту без письмового дозволу адміністрації порталу переслідується за законом. Щоб не пропустити рецепти до свят (Новий рік, Різдво, Масляна, Великдень, Великий піст...), підпишіться на розсилку, залишивши своє ім'я та електронну пошту нижче.

М'ясо курки володіє меншою кількістю жиру, а значить воно корисніше інших видів м'яса. Особливо рекомендована для дієтичного харчування куряча грудка. Готувати грудку можна на сковороді, в мультиварці, в пароварці або запекти в духовці. Ось на ній ми і будемо запікати сьогодні грудку. Отже, готуємо корисна дієтична страва.

5. У миску викласти курячі відбивні і залити їх збитим яйцем. Прикрити миску плівкою і прибрати в холодильник на 30 хвилин. Перед подачею прикрасити свіжою зеленню. На гарнір відмінно підійде відварний рис, гречка або овочі приготовані на пару. щоб блюдо стало більш дієтичним рекомендую не використовувати масло, а деко застеляти папером для випічки або фольгою Copyright © 2010-2017 Що Приготувати.ру прості рецепти з фото, Росія, Москва.

Всі матеріали сайту служать тільки для ознайомлення сайт не призначений ні для чого, крім як для ознайомлення. Копіювання будь-яких матеріалів сайту без письмового дозволу адміністрації порталу переслідується за законом. Щоб не пропустити рецепти до свят (Новий рік, Різдво, Масляна, Великдень, Великий піст...), підпишіться на розсилку,

Схожі статті: