Салат зі шпротами рецепт з фото

Смачний салат зі шпротами рецепт з фото якого представлений у цьому выпускепредлагаем приготувати з сиром і яблуками. Відійдемо сьогодні від класичного приготування Мімози і внесемо певні доповнення. Цей салат відноситься до листковому, і тому для початку підберіть посуд, в якому будете подавати його.

Рекомендуємо скористатися металевим кулінарним квадратом (кільцем) для формування салату. Завдяки квадратної формі всі верстви закуски будуть проглядатися. На святковому столі такий листковий салат з консервами виглядає апетитно і красиво. На випадок, якщо у вас немає цієї форми, можна виготовити її з пластикової пляшки.

Для цього виріжте кільце і зробіть нахили, щоб вийшов квадрат. Попередньо для цього страви підготуйте картоплю і моркву. Для цього неочищену картоплю загорніть у фольгу і відправте в гарячу духовку на 40 хвилин. Морквині знадобиться менше часу, щоб вона запеклася (15-10 хвилин) при температурі 180 градусів. Щоб овочі запеклися швидше, відберіть дрібні бульби.

Якщо не бажаєте запікати овочі, тоді просто відваріть у воді або скористайтеся мікрохвильовкою. Подрібніть На тертці картоплю і моркву. На тарілку поставте квадратну форму і першим шаром укладіть в неї картоплю. Розкладіть рівним шаром терту морквину по салату. Тепер тарілку з салатом можна поставити в холодильник на 1 годину, щоб просочилися шари. Перед подачею на стіл завершіть приготування салату. Для цього залишається тільки додати останнім шаром тертий сир.

Якщо ви додасте сир раніше, він може підсохнути, і буде виглядати апетитно. Вперше бачу таке прекрасне поєднання, потрібно приготувати, формочки такі є, а інше не проблема купити. Спасибі за хороший рецепт. Приємний на вигляд і смак салат, вражає своєю оригінальністю.

Подобається тим, що моркву і картоплю надані в запеченому вигляді. А це буде абсолютно смачніше, ніж варені овочі. Сподобалася викладка салату, послідовність і акуратність у приготуванні.

Пісні або вегетаріанські котлети з нуту дуже корисні і поживні. Вони містять велику кількість ... Пісні капустяні котлети: рецепт з манкою без яєць. Блюдо оцінять всі любителі капусти.

Приготувати ... У холодну пору року приємно отримати гарячий обід і ситний суп. Для цього не обов'язково возитися ... «Справа була ввечері, робити було нічого» - з цієї фрази починаються багато корисні експерименти, в тому ...

Популярний у Грузії лобіо або червону квасолю готують часто і як самостійне гостину, і як гарнір, ... Перед Великоднем кожна господиня повинна бути підготовлена і мати один або кілька перевірених рецептів ... Центральне місце на багатому пасхальному столі завжди займають сирна пасха, паска та крашанки. ...

Головна випічка на святковому великодньому столі – це, звичайно ж, паски! Яскраві, красиві, духмяні ... Великдень — одне з найважливіших свят всіх православних християн. У числі його обов'язкових атрибутів ...

У радянські часи хлібозаводи пекли паски за стандартною рецептурою і затвердженим ГОСТам. Напередодні ...

Схожі статті: